KIMERA, DE NUMMER ÉÉN

IN MOBIELE MIXERS
CONTACT

Kimera

 

Betonstations levert machines en een franchise concept voor het afhalen van kleine hoeveelheden beton en andere  cementgebonden producten. Een betonstation kan aangeschaft worden door iedere zand en grindhandelaar die een goede locatie heeft om af te halen, goed bereikbaar en zichtbaar voor de eindgebruiker. Waar de klant normaal zijn zand en grind haalt om beton te maken is een logische locatie om een betonstation te starten. De grootste winst voor de eindgebruiker ligt hem in de tijdbesparing, en het gesleep met materialen. In het buitenland is het al een vrij beproefd concept, het afhalen van kleine hoeveelheden kant en klaar gemixt producten. Betonstations.nl zal binnen een paar jaar zo’n 40 afhaalpunten hebben voor haar klanten door heel Nederland.

 

K960

K960 is een mobiele batching-installatie die beton, dekvloeren, mortel en koud asfalt kan produceren en met vezel versterkt beton zoals vereist op een voorkeurslocatie door de gebruiker. De plant transporteert de materialen ongemengd in afzonderlijke compartimenten, zodat de gekozen mix-ontwerp kan worden gedaan wanneer dat nodig is op locatie en vermijdt verspilling en risico’s verbonden met klaar mix beton. Kimera K960 is uitgerust met een weegcelweegsysteem voor zowel het cement als elk inert materiaal dat nauwkeurige en herhaalbare mixontwerpen garandeert.

S430

De meest geavanceerde mobiele betonmenger ter wereld! Kimera S430 is een continue menginstallatie voor beton, dekvloeren, mortel, koud asfalt en vezel versterkt beton. De S430 draagt ​​alle materialen, zand, grind, cement, water en vloeibaar mengsel apart op de locatie. De mengfase vindt plaats op het terrein volgens het door de bediener gekozen mixontwerp, waarbij het afval en de risico’s van voorgegoten beton worden vermeden.

S730

De meest geavanceerde mobiele betonmenger ter wereld! Kimera S730 is een continue menginstallatie voor beton, dekvloeren, mortel, koud asfalt en vezel versterkt beton. De fabriek draagt alle materialen, zand, grind, cement, water en vloeibaar mengsel apart op de locatie. De mengfase vindt plaats op het terrein volgens het door de bediener gekozen mixontwerp, waarbij het afval en de risico’s van voor gegoten beton worden vermeden.